keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Valepalmikkoa ja pintaneuletta
Näihin villasukkiin idean sain ristikäslapasten pintaneuleesta. Kokeilun tuloksena pintaneule näyttäisi toimivan hyvin myös villasukissa.  Pintaneuletta oli joutuisa neuloa, vaikka kokoajan olikin kolme lankaa yhtäaikaa työssä. Varteen ja nilkkaosaan halusin jotain muuta kuin tavallisen oikein, nurin joustinneuleen ja mielestäni näihin kyllä sopikin paremmin tuo valepalmikkoneule.Lankana näissä Kaupunki - lanka, Rotvalli, (100g/kerä). Villaa 75% ja polyamidia 25%.
Väreinä: Turkoosi 52 villaa, tummanharmaa 95, vaalenharmaa 94 
Langasta täytyy kyllä antaa plussat, en ole sitä ennemmin kokeillut neuloa ja mielestäni se oli kivaa neuloa. Lisäksi langan joustavuus ja vahvuus oli ainakin näissä erittäin toimiva yhtälö. Kaupunkilanka oli vähän ohuempaa kuin seitsemänveljestä, mutta kuitenkin vahvempaa kuin nallelanka. Valepalmikko onnistui tästä langasta hyvin ja sen pinta näyttää minusta kauniilta.
 
Näyttää vaikealta, mutta oikeasti on joutuisaa ja helppoa neuloa

Neuloin myös nilkkaan valepalmikkoa. Kantapää on vahvennettua neuletta.


Huomasin kuvaan eksyneen SYDÄMEN, vasta kuvan oton jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat yritin suurentaa sitä ohjetta kun en oikein saanut selvää ,teksti oli liian pieni ,harmi .Tämä ohje olisi kiinnostanut kovasti. Sydämen asioilla olet kun näin onnistui sattumalta. 💕

  VastaaPoista
 2. Hei, suurensin kuvaston ohjetta sen mitä onnistui suurentamaan, mutta sama ohje pintaneuleeseen löytyy kyllä lankavan sivuiltakin. Mukavaa päivänjatkoa.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat sukat ja värit. Sydän paikallaan :) Mukavaa sunnuntaita toivoo Liisa

  VastaaPoista
 4. Kiitos, näissä omasta mielestä värit osui kohdilleen ja sydän vahingossa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!