sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Jämälangoista villasukiksi

Jämälangat...en sitten millään voi vain heittää langanloppuja pois. Niistähän saa vaikka mitä vielä ja yleensä teen niistä villasukkia.
 Poikkeuksena oli Hippis - laukku, jonka tein hiljattain. 

Näitä jämälankasukkia on syntynyt viimeisen vuoden aikana jo monet...suurin osa on instagamissa kuvattuna, mutta laitan nyt pari niistä myös blogiin. Värikkäitä jämäsukkia on mukava suunnitella...tai aina ei edes tarvitse olla mitään suunnitelmaa, mallia voi ideoida siinä samalla kun neuloo.

Olen myös aloittanut Kauneimmat Käsityöt - lehdessä olevan virkatun vuosipeiton, johon saa mukavasti hukattua lankoja...myös niitä jämälankoja. Se on vähän pidempi projekti, kun vuosipeiton palat tulevat yksitellen kuukausittain, kun lehti ilmestyy. Mutta ensi jouluun mennessä pitäisi peitto olla valmis. Siitä laitan kuvia kunhan paloja alkaa valmistua. 
Nämä punasävytteiset polveen saakka olevat sukat saivat kaverikseen linnunpistoilla kirjotut sydämetNäissä varressa on valepalmikkoa, nurjia ja oikeita silmukoita. Väritys on myös keväisempi
Lankavarastoissa on nyt ehkä vähän vähennän lankoja, ainakin jämiä on vähemmän. Uusia neulontasuunnitelmia kohti on mukavampi lähteä, kun välillä siivoaa nurkkia ja silti syntyy jotain niin oikeaa...Villasukkia. 4 kommenttia:

 1. Aivan ihanasti olet langat sommitellut sukkiin 😍Liityin seuraajaksesi täällä ja instassa olemmekin jo tuttuja 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että seuraat myös täällä, niin olemmehan jo instasta tuttuja. Kiitos myös kommentista, ne ovat aina tervetulleita ja mukava lukea.

   Poista
 2. Kivoja sukkia jämälangoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja näihin saa myös hukattua kaikki jämät, kun en malta laittaa niitä roskiinkaan.

   Poista

Kiitos kommentista!