perjantai 24. tammikuuta 2020

Neulevuosi 2019




Täällä blogissa on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Ei vain ole ollut ylimääräistä aikaa käydä täällä kirjoittelemassa ja postailemassa kuvia. Mutta josko nyt vähän kertailisi viime vuoden tekemisiä. 

Kiireet on tainnu olla pääsääntöisesti itse aiheutettuja...Neuleet ja ompelut ym. käsityöt yleensäkin täyttää kaikki vapaa-ajan ongelmat ihan hyvin...ainakin itselle käy niin. Onko  ruudun toisella puolella samanhenkisiä kässäihmisiä, jotka kyllä saa ihan hyvin hoidettua kässätöillä kaikki vapaa-ajan ongelmat?

Tässä vähän neuletöitäni viime vuodelta...ihan kaikkea en tähän kuvina laittanut, mutta edes osan. Ompelua ja kudontaakin on tullut harrastettua, mutta niistä en nyt laita tälläkertaa kuvia. Toisella kertaa sitten.

On tullut neulottua kyllä aikamoinen määrä kaikenlaista viime vuonna. Hyvä että tulee otettua kuvia, eihän niitä muuten muistaisikaan...kun osan olen antanut jo saajilleen, osan myynyt joulukaupassa ja osa on omassa käytössä.







Villasukkia tuli tehtyä viime vuonna yli viisikymmentä paria ym. neulomukset suuria ja pieniä projekteja.






Tuokoon uusi vuosi paljon lisää kiireistä aikaa....kässätöiden parissa, meille kaikille, joita käsityökärpänen on puraissut.  

T. Elisa 


4 kommenttia:

  1. Aivan ihania neuletöitä, ja olet ollut kyllä tuottelias :)

    VastaaPoista
  2. Oi oi, miten upeita neuleita ja mikä määrä. Oletpa kyllä taitava.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, tässä oli vain osa viime vuoden kässäilyistä.... Minä vain niin tykkään kaikesta mitä voi käsillä tehdä. 😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!